Головне

Ярмоленко і Коноплянка претендують на звання найпопулярніших в світі

16.10.2012 14:10 508 0

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко, його колега по амплуа в "Дніпрі" Євген Коноплянка та воротар "Спартака" Андрій Дикань названі в числі претендентів на звання найпопулярнішого футболіста у світі за підсумками 2012 року.

Другий етап визначення найпопулярнішого футболіста планети розпочався 15 жовтня на офіційному сайті Міжнародної федерації футбольної історії та статистики.

Серед 78 гравців з Європи, серед яких Дикань, Ярмоленко і Коноплянка, до 30 листопада шляхом голосування користувачів сайту буде визначено вісімку найпопулярніших на континенті, які візьмуть участь у фінальному визначенні найпопулярнішого футболіста у світі (відбудеться з 1 грудня по 3 січня).

Відзначимо, що крім таких футболістів, як Мессі, Роналду, Руні, Касільяс, Рібері та Пірло, серед кандидатів є ще один представник українського чемпіонату - гравець збірної Вірменії і донецького "Шахтаря" Генріх Мхітарян.

Цікаво, що минулого року найбільш популярними футболістами в світі Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) назвала чилійця Едуардо Варгаса, марокканця Надіра Ламьягрі і Яссера Аль-Кахтані з Саудівської Аравії, пише СПОРТ bigmir)net.

Коментарі ()