Головне

Лікарі задоволені станом здоров'я Блохіна

13.10.2012 20:25 365 0

Після операції з кожним днем ​​самопочуття Олега Володимировича поліпшується і, не виключено, що наступного тижня наставник киян покине лікарняну палату.
 
Коли чекати цього моменту, розповів президент "Бориса" Михайло Радуцький, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.
  
"Ми не хочемо ризикувати, не потрібно поспішати. День-два в цій ситуації нічого не вирішують. Якби це був не Блохін, а людина з іншими емоціями, іншим родом діяльності, його можна було б перевести в домашні умови. Але з урахуванням всіх особливостей, поки краще, щоб він знаходився в клініці, під постійним наглядом лікарів", - сказав він.
  
Якщо матч "Динамо" з "Дніпром" Олег Блохін не дивився (йому пізніше був повідомлений результат), то поєдинок збірних Молдови та України головний тренер "Динамо" мав можливість подивитися у прямій трансляції.
 
"Він його дивився. Ми дозволили, під контролем лікаря. Попередньо ввели спеціальні заспокійливі медикаменти. Ми задоволені його станом. Але ні я, ні медичний персонал на тему цієї гри йому питання не задавали. Щоб не будити звіра, не викликати емоцій", - повідав Радуцький.
 
 Коли ж тренер покине клініку, на це питання точної відповіді поки немає: "У вівторок будематч Україна - Чорногорія. Олег Блохін буде дивитися його в своїй палаті під наглядом лікарів, але вже без введення заспокійливих препаратів. Подивимося на його стан, емоції. Після цього і приймемо рішення", - резюмував лікар.

Коментарі ()