Головне

Блохін вважає, що у першому таймі "Динамо" футболу не показало

28.09.2012 20:30 467 0

Київське "Динамо" зараз перебуває у дуже важкому стані - команда хвилюється і не може показати те, на що потенційно здатна.

До такого висновку прийшов Олег Блохін, котрий розповів про враження на прес-конференції після гри із "Зорею".

"Думаю, в першому таймі команда грала взагалі ні в який футбол. Занадто багато було хвилювання", - почав він.

"У перерві я сказав, що мене абсолютно не хвилює результат, ваша справа - грати. Може, тому в другому таймі команда додала. Але було занадто мало підбирань, і "Зоря" організовувала небезпечні контратаки", - визнав він.

Блохін поки я не отримав усіх результатів, був зайнятий розмовами з гравцями, але вважає, що хлопці можуть ще додати.

"Не оцінюю при цьому роботу Сьоміна. Потрібен час. Ось буде перерва, будемо працювати. До гри з "Дніпром" вихідних у команди не буде. У першому таймі захисники займали зони, але не накривали гравців, тому Майкон залишався без опіки. У другому таймі такого вже не було. Але за 2 дні цю ситуацію не виправиш. Спасибі хлопцям, що зрозуміли те, що ми їм сказали. З'явилася динаміка, забігання", - оцінив тренер.

"Початок гри о 17:30? Це недобре, але можливо це пов'язано з грою в Донецьку. Втрачати стільки глядачів неправильно. Буду ставити це питання перед президентом. Тоді вже краще на "Динамо" зіграти. Сподіваюся, що з Загребом буде більше. Але в 17:30 грати не можна", - цитує тренера dynamomania.com.

Коментарі ()