Головне

Прем'єр-ліга. "Чорноморець" - "Металіст" 1:1. Харків'яни рятуються в Одесі

29.09.2012 18:55 880 0
Прем'єр-ліга. "Чорноморець" - "Металіст" 1:1. Харків'яни рятуються в Одесі

Харківський "Металіст" знову втратив очки і мрія їх президента Олександра Ярославського про боротьбу за зону Ліги чемпіонів, мабуть, знову відкладається на сезон.

Тепер відставання від другого місця складає вже шісь очок. 

Цього разу підопічні Мирона Маркевича зіграли внічию в Одесі з місцевим "Чорноморцем". Рахунок гри 1:1 сповна відображає хід матчу, хоча в останні дві хвилини основного часу і сім доданих гості влаштували штурм воріт господарів, але так і не забили.

Очевидно, гості вирішили обіграти одеситів однією лівою, але недооцінка суперника в Одесі призводить до негативних наслідків. Про це знають усі команди в Україні, але чомусь забули в Харкові. Форварди "Металіста" Воробей та Марлос особливо жили не рвали біля воріт суперника, а отже й моментів майже не було.

У господарів шанс з`явився наприкінці першого тайму і вони його використали. Після удару Бурдужана Горяїнов м`яч не втримав і збиває Бобко, який вдало підставився. Суддя безапеляційний і призначає 11-метровий удар. Сантана вміло розвів м`яч і воротаря "Металіста" по різних кутах - 1:0.

Гол в роздягальню "Чорноморець" провів, і в другому таймі усі очікували атакувального футболу від гостей. Але "Металіст" своєї грою нікого не здивував і впершу чергу, суперника. Одесити вміло оборонялися, закрили фланги супернику, а до того ще й суперматч проводив Безотосний, який робив сейви один за одним.

Але шансу набрати три очки "Чорноморець" не втримав. На 88-й хвилині після серії рикошетів у штрафній "Чорноморця" забив Вілліан, який практично влетів у ворота господарів з м`ячем. Мав нагоду "Металіст" і вирвати перемогу, але одесити вистояли ті сім хвилин додаткового часу, які видумав головний суддя гри Дмитро Кутаков.

Коментарі ()