Головне

Каддурі не розуміє, чому не потрібний "Динамо", і не хоче йти аби куди

15.09.2012 17:46 402 0

Захисник київського Динамо Бадр ель-Каддурі незадоволений нинішньою ситуацією у клубі, де він відіграв 10 років.

Про свої почуття він розповів газеті "Команда".

"Мені ця ситуація незрозуміла - вийшло, що зліва в захисті просто відсутня конкуренція, позицію закриває один гравець. Зізнаюся, з таким я стикаюся вперше за всі роки, які я провів у клубі", - сказав він.

"У всіх матчах за "Динамо" я завжди викладався у грі повністю. Віддавав своє здоров'я в ім'я команди. Вважаю, нічого нікому не винен. А те, що відбувається зараз ... Прикро. Хоча, звичайно, є головний тренер, і він вирішує", - додав африканець.

"Була можливість змінити клуб, але після "Динамо" я не хочу переходити аби куди, в слабку команду. Я звик грати в сильному клубі, і відчуваю, що ще два-три роки зможу виступати на дуже високому рівні. Також хочу виступати за свою збірну", - зазначив гравець.

"Були пропозиції з інших країн, які я не захотів розглядати. Що стосується Запоріжжя, то влітку я розмовляв з головним тренером і спортивним директором "Металурга", ми начебто зрозуміли один одного, але я вирішив почекати інших варіантів. Можливо, тепер доведеться чекати вже зимового міжсезоння, а до тих пір буду посилено тренуватися з "Динамо-2", щоб підтримувати форму", - резюмував Бадр.

Коментарі ()