Головне

Луческу: На Мхітаряна чекає вражаюча кар'єра

12.09.2012 19:48 488 0

Генріх Мхітарян нарешті виходить на рівень, що відповідає його потенціалу - на найближчі роки саме вірменин може стати ключовим виконавцем "гірників".

Про це Мірча Луческу заявив офіційному сайту УЄФА.

"Перш за все, він дуже ввічлива молода людина. У спілкуванні з гравцями я завжди вимагаю від них гідної поведінки - у спорті, на професійному та громадянському рівнях, з точки зору санітарної культури і так далі. Це повинно бути фундаментом професійної футбольної кар'єри", - сказав він.

"Мхітарян володіє цими базовими якостями, і це одна з причин, по якій я бажав його переходу в "Шахтар". Він грав за "Пюнік" і донецький "Металург", і я знав його якості, знав, що він може принести "Шахтарю". Я повинен був дозволити піти Жадсону, самому шанованому гравцеві нашої команди, автору переможного гола у фіналі Кубка УЄФА. Він хотів повернутися додому разом з родиною, готуючись вдруге стати батьком". -каже румун.

"Йому на зміну прийшов Мхітарян, який прискорює гру і відкриває вільні зони. Генріх створює гольові моменти іншим, але може і сам вирішити ситуацію. Він універсальний футболіст, тому як часто ефективно проявляє себе і в опорній зоні. На даний момент він може стати нашим ключовим гравцем, хоча у нас є й інші дуже важливі виконавці - наприклад, Срна, Фернандіньо, Вілліан чи Ракицький. Але прогрес Мхітаряна - наш величезний крок вперед! І я думаю, що його чекає вражаюча кар'єра", - закінчив фахівець.

Коментарі ()