Головне

У Києві побилися близько 200 футбольних фанів. ВІДЕО

22.07.2012 23:33 630 0

Сьогодні в Києві, в районі станції метро Лук'янівська, сталася масова бійка футбольних фанатів, за попередніми даними, у бійці взяли участь 200 осіб.

"Близько 19 годин я побачила близько 50 молодих людей, що біжать з боку Львівської площі по вулиці Мельникова. Вони були в спортивному одязі, на деяких - маски, - розповіла продавець одягу Валентина.

"Вони налетіли як ураган! Я успугалась, зібрала речі і сховалася за ларьок", - сказла вона.

За словами киянки, масова бійка почалася в тролейбусі № 18. Пізніше до бійки приєдналися хлопці, які, по всій видимості, були "викликані на підмогу".

"Чоловіки схопили бетонну урну і кинули її в саме велике вікно "вагона", воно розсипалося на друзки. Коли я вийшла з-за кіоску, то побачила, що на тротуарі лежить закривавлений чоловік, схоже, перехожий", - каже Валентина.

Ще одна очевидиця, продавець яблук Оксана, розповіла, що були чутні постріли.

Бабусі, які стояли неподалік, кричали: "Синочки, що ж ви робите? Не повбивайте один одного!". Один з перехожих викликав міліцію.

До того моменту, коли на місце НП прибув наряд МВС і швидка, біля станції метро Лук'янівська ще знаходилися учасники бійки - з розбитими обличчями й руками.

Люди, які не були очевидцями бійки, але пізніше проходили повз, цікавились у "місцевих" - не відбувся чи в Києві теракт - настільки багато крові і стекол було на тротуарі і проїжджої частини.

Як розповів "Сегодня" заступник начальника прес-служби Київської міліції Володимир Дмитренко, затримані і доставлені у відділок близько 20 чоловіків, 2 людини госпіталізовані.

"Попередньо встановлено, що бійка сталася між фанами столичних футбольних клубів "Арсенал" і "Динамо". Причини події з'ясовуються", - цитує Дмитренка segodnya.ua.

Коментарі ()