Головне

Ахметов: Григорій Суркіс - власник "Динамо" і всі питання по арбітражу до нього

13.04.2012 08:28 394 0

Київське "Динамо" останні 5 років програє "Шахтарю" у важливих матчах.

Про це в інтерв`ю "Спорт-Экспресс в Украине"  розповів власник донецької команди Рінат Ахметов.

"Ми з великою повагою ставимося до "Динамо", проте сучасна історія українського футболу доводить, що у "Шахтаря" немає анінайменших підстав боятися своїх головних суперників.

Підніміть ще не занесені пилом футбольні архіви за останні п'ять років, і ви легко переконаєтеся, що усі важливі матчі з "Динамо" - в Кубку УЄФА, чемпіонаті і Кубку України - закінчувалися на користь " Шахтаря", - сказав Ахметов.

На думку президента "Шахтаря", Ігорю Суркісу нічого скаржитися на суддів, оскільки його брат, Григорій Суркіс - керівник ФФУ і власник "Динамо".

"Що стосується суддівства, про яке наші опоненти з піною на вустах заговорили після матчу 7 квітня на "Донбас Арені", то " Шахтар" не несе ніякої відповідальності за підготовку арбітрів. Це питання до президента Федерації футболу України, який повинен запитати у суддів, чому вони не справляються зі своїми обов'язками.

Ми згодні на будь-яку бригаду, яка судитиме матчі "Шахтаря", а завдання Григорія Михайловича Суркіса, - створити рівні умови гри для усіх. Тому, якщо у президента київського клубу виникли претензії до суддівства, нехай зателефонує своєму брату і одночасно власнику "Динамо" і попросить його організувати нормальний арбітраж. Запевняю вас, проти цього ніхто заперечувати не стане", - заявив Ахметов.

Коментарі ()