Головне

Геллер образився на Суркіса за звинувачення в нечесній грі

10.04.2012 22:28 448 0

Висловлювання президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса на адресу "Зорі" є такими, що не мають під собою жодної підстави.

Таким чином прокоментував сайту "зорі" президент луганського клубу Євген Геллер натяк Суркіса на різний рівень опору, що чинитиме "Зоря" "Шахтарю" та "Динамо" в наступних турах.

"Зоря" грала, грає і буде грати у чесний футбол. Я не припускаю таких висловлювань на адресу нашої команди з боку будь-якої людини. Будь це Ігор Суркіс чи хтось інший", - обурений він.

"Згадайте ваш матч з "Іллічівцем" в кінці минулого чемпіонату. Задуматися там, дійсно, є над чим. Своєю грою ви позбавили права ПФК "Севастополь" виступати в Прем'єр-лізі", - нагадав він Суркісу.

На його думку, Суркіс забув поєдинок луганчан з "Шахтарем" в минулому чемпіонаті, причому, на "Донбас-Арені", коли лише на 87-й хвилині, "гірникам" вдалося вирвати у "Зорі" перемогу.

"Згадайте матч "Зоря" - "Динамо" на "Авангарді", коли ви забили нам на 94-й хвилині за кілька секунд до фінального свистка. Ви не виграли тоді, а "вимучалі" ту перемогу", - вважає Геллер.

"Тепер, коли шальки терезів зрівнялися, і на чемпіонство претендує не одна, а дві команди, починаються різні способи впливу на громадськість, якими ви наочно користуєтеся. Але втягувати "Зорю" в цю справу я не дозволю!", - запевнив він.

Він ще раз порадив Ігорю Михайловичу звернути увагу на гру своєї команди та підкреслив, що "Зоря" грала, грає і буде грати у чесний футбол.

Коментарі ()