Головне

Ващук: До вилучення Гармаша "Шахтар" і "Динамо" грали на рівних

10.04.2012 17:23 446 0

Поразка київського "Динамо" від "Шахтаря" була в першу чергу спричинена рішення судді Юрія Вакса вилучити Дениса Гармаша.

Про це заявив колишній захисник киян Владислав Ващук.

"Я, даючи прогноз напередодні, висловлювався про те, що найважливішим моментом в цій грі може стати арбітраж. У результаті не вийшло, щоб "Динамо" і "Шахтар" з'ясували, хто сильніший, у боротьбі 11 на 11", - почав він.

"Вийшло, що основна боротьба йшла не на полі, а за його межами. Якщо брати до уваги події до вилучення Гармаша, поки команди були в рівних складах, на мій погляд, у цей час гра була рівна", - впевненйи він.

Ващук вважає, що не варто стверджувати, що "Динамо" обрало в Донецьку оборонну тактику.

"Юрій Сьомін виходив з гравців, які були у нього під рукою і були готові до матчу. Якби один з трьох опорних півзахисників, наприклад, забив гол, ніхто б не казав, що вони грали суто на оборону", - наголосив він.

"Не сподобалося, що після матчу гравці дозволяли собі непотрібні висловлювання. Погано, що таким чином вбиваються клини між уболівальниками, розділяють їх на два табори і вносять ворожнечу ще більше", - скаржиться він.

"Адже попереду у гравців "Динамо" і "Шахтаря" чемпіонат Європи. По собі знаю, що раніше на нас, коли приїжджали до збірної, клубні розборки не впливали. Як буде зараз, припустити важко. Але сміття з хати виносити теж не можна", - цитує Ващука championat.com.

Коментарі ()