Головне

Луческу вже незадоволений арбітром гри з "Динамо"

05.04.2012 20:29 430 0

Мірча Луческу незадоволений, що гру "Шахтар" - "Динамо" обслуговуватиме Юрій Вакс.

Про це головний тренер "гірників" розповів в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

"Коли ми аналізували нашу останню гру, я відразу сказав, що судити нас буде обов'язково Вакс. Зазвичай, нам дають того ж арбітра, який судив нас з "Динамо", коли гра закінчувалася на користь киян. Так було свого часу із Шандором, зараз історія повторюється", - сказав він.

"Сподіваємося, що цей суддя впорається з усім тим, що відбуватиметься на полі та доведе, що федерація футболу зробила правильно, призначивши його головним арбітром зустрічі. Хотілося б, щоб він переглянув гру Суперкубку", - додав тренер.

За словами Луческу, це буде чемпіонський матч, і хто його виграє, заслуговує на це звання, від цієї гри залежить практично все.

"У команд абсолютно різні стилі гри: "Динамо" набагато потужніше грає за рахунок своїх фізичних кондицій, вони показують непогану гру на другому поверсі, зараз добре діють в обороні, практично не пропускають. Але їм доводиться атакувати великою кількістю гравців за рахунок того, що в технічному оснащенні вони поступаються нашим футболістам", - пояснив він.

"Їх можна зловити на контратаках, де повинні бути вільні зони. У нас грають швидкі, технічні футболісти, які демонструють хороший дриблінг, ми швидко діємо на коротких відстанях. Сподіваюся, що з усього цього вийде хороший спектакль. Найголовніше - щоб суддівство не вплинуло на результат", - підсумував наставник.

Коментарі ()