Головне

Едуардо має відновитися до гри з "Динамо"

15.03.2012 15:33 479 0

У матчі проти "Іллічівця" хорватський нападник "гірників" Едуардо пошкодив задню поверхню стегна, а на повне відновлення знадобиться близько трьох тижнів.

Про подробиці щодо травми та відновлення сам футболістів розповів прес-службі "гірників".

"Під час матчу в мене з'явилися якісь неприємні відчуття, я попросив заміни. Днями пройшов обстеження, яке показало, що в мене є невелике ушкодження. За словами лікарів, на одужання мені буде потрібно близько двох-трьох тижнів", - каже він.

"Увесь процес проходитиме в Донецьку, більше того, можу сказати, що вже завтра я розпочну тренування. Зрозуміло, що поки не йдеться про стандартні тренування в загальній групі, але поступово, крок за кроком, я займатимуся фітнесом, аби триматися у формі", - продовжив хорват.

Він додав, що займатиметься з фізіотерапевтом, з ранку це буде фітнес, а після обіду якісь вправи на полі.

"Я намагатимусь підійти в найкращій формі до цього матчу. Гадаю, це буде ще одним стимулом для мене відновитися якнайшвидше", - відповів він на питання, чи встигне відновитися до дербі з "Динамо", що буде на початку квітня.

"Чемпіонство? Усе в наших руках! Логіка проста: якщо ми переможемо в кожному матчі, то станемо чемпіонами. Попереду в нас дуже багато непростих і важливих матчів, і на кожну гру ми маємо виходити, як на останню, як на фінал. Ситуація в турнірній таблиці зараз така, що немає нічого неможливого". - впевнений Едуардо.

Щодо Кубка він заявив, що вважає, що необхідно брати трофей, адже найскладнішого суперника з можливих, "Динамо", "Шахтар" вже обіграв на виїзді.

Коментарі ()