Головне

Олійник: Ми цілеспрямовано готувались до "Шахтаря"

04.03.2012 12:58 366 0

"Шахтарю" буде складно піднести несподіванку дніпропетровському "Дніпру", котрий заздалегідь готувався до матчу з донеччанами, чий стиль гри і без того добре відомий в Україні.

Про це провідний півзахисник команди Денис Олійник розповів офіційному сайту УПЛ.

"Чим відрізняється тренувальний Маркевича та Рамоса? Усім. Схожого дуже мало. У "Металісті" бігової роботи майже не було − лише окремі заняття були присвячені цьому. Основний наголос у Маркевича на роботі з м’ячем на футбольному полі, на піску, товариських іграх. У "Дніпрі" ми багато пробігли, у тому числі і на довгі дистанції. Багато уваги приділялось і силовим вправам. Так швидко все розповісти неможливо, але весь процес підготовки у двох командах сильно відрізняється", - сказав він.

"Суперник нам відомий, з яким ми зустрічаємось щонайменше двічі на рік. Гра "Шахтаря" та її особливості відомі кожному, причому не лише в Україні, але й в Європі. Склад "гірників" сталий, давно працює під орудою Мірчі Луческу. Так що навряд чи на нас можуть очікувати несподіванки. Зрозуміло, що у контрольних поєдинках ми відпрацьовували стратегію офіційних зустрічей, цілеспрямовано готувались до "Шахтаря", - розповів Денис.

"У перші 2-3 тури нам слід подолати додаткові складнощі. Зараз у нас дискваліфіковані Руслан Ротань та Іван Стрініч, травмовані Нікола Калініч і Віталій Денисов. І це саме у той період, коли перші 3 зустрічі доведеться провести проти дуже сильних опонентів − "Шахтаря", "Ворскли", "Динамо",- розуміє складнощі Олійник.

Коментарі ()