Головне

Маркевич: Добре, що так все закінчилося, а щодо Лозанни - це до президента

03.03.2012 22:46 484 0

Харківський "Металіст" міг і не перемогти у матчі з "Оболонню", адже грати довелося не в оптимальному складі та й з киянами матчі традиційно складаються важко, коли вони грають від оборони.

Про це після гри заявив головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич, повідомляє прес-служба клубу.

"У нас було кілька змін у складі, пов'язаних з тим, що футболісти грали за свої збірні. Ми поберегли Папу, він відіграв цілий матч в далекій Південній Африці, Соса також майже всю гру грав, тому довелося йти на експерименти. Перший тайм не вдався, у другому трохи пішли моменти. Добре, що так все закінчилося. Чесно кажучи, важко грати, коли команда грає від оборони. Пройти такі редути не так просто. Вчасно вийшов Пшеничних", - додав тренер.

"Хав'єр на одну гру дав капітанську пов'язку Тайсону. Вони так між собою вирішили. Я нічого проти не мав. Хав'єр - капітан, і буде їм і далі". - відповив Маркевич на питання про причини виходу молодого бразальця на поле у якості капітана.

"Ми Тайсону не говорили грати глибше. Він був активний і створив багато проблем для суперника. Може, не завжди точно грав, але він часто бував з м'ячем, багато пересувався. Я задоволений його грою. Єдине, він помилявся трохи більше, ніж завжди". - зазначив Маркевич.

Він обережно прокоментував ситуацію з потенційними пенальті, що міг ставити суддя матчу у ворота "пивоварів".

"Треба дивитися. Мені здалося, що на Фініньо був стовідсотковий фол, але треба дивитися запис. Є інспектор - він нехай і оцінює. У перерві я попросив футболістів, щоб вони забули про суддівство. Треба своєю грою довести, що ти краще. Якщо звертати увагу на суддівство, то нічого не вийде", - впевнений Мирон Богданович.

"Чи є інформація щодо Лозанни? У мене - ні, я там не був. Це питання більше до президента. Я навіть не розмовляв з ним. Що там було і як, нічого сказати не можу", - закінчив тренер.

Коментарі ()