Головне

Бертольо відправився до "Греміо" - офіційно

16.02.2012 18:55 881 0

Аргентинський півзахисник "Динамо" Факундо Бертольо на правах оренди до липня 2012 року буде виступати за бразильський "Греміо".

Як пише сайт київського клуба, по закінченню терміну оренди "Греміо" може придбати все права на цього футболіста, котрий у найближчі дні приєднається до своїх нових партнерів в Бразилії.

Футболіст дебютував в біло-синій футболці "Динамо" 17 липня 2010 року в чемпіонаті України в матчі з сімферопольською "Таврією", відзначившись гольовою передачею. Провівши ще кілька ігор, в контрольному матчі з "Єдністю" Бертольо пошкодив голеностоп, також виникли проблеми зі стегном.

В результаті, в сезоні 2010/11 півзахисник провів всього чотири гри в чемпіонаті і по одній в кубку Україні і кваліфікації Ліги Чемпіонів. Восени 2011 року аргентинець виступав за молодіжний склад, зберігаючи надію бути переведеним в основний. Однак за Юрія Сьоміна аргентинець, не зіграв жодного офіційного матчу за першу команду "біло-синіх" через численні травми.

Взимку 2012-го Факундо провів два підготовчих збору з "Динамо" в іспанській Марбельї, за підсумками яких старший тренер вирішив, що зміна клубу була б зараз для Бертольо абсолютно логічною і справедливою: він надто багато пропустив, і йому необхідна ігрова практика.

Коментарі ()