Головне

Срна: Збираюся пограти в "Шахтарі" ще два-три роки

02.02.2012 18:23 304 0

Даріо Срна не має наміру грати у "Шахтарі" до сивини і припинить виступи у футболі задовго до 40 років.

На це хорват, котрому цього року виповниться 30, натякнув офіційному відеожурналу турніру Copa del Sol, пише сайт "Шахтаря".

"Україна, Донецьк і "Шахтар" – це щось особливе для мене, це мій другий дім, це моє життя. Я люблю Донецьк і Україну, мені подобається мій клуб". - почав він.

"Я працюю тут уже вісім із половиною років і збираюся пограти ще два-три роки. "Шахтарю" я зобов'язаний майже всією своєю кар'єрою", - вважає хорват.

"Я пишаюся командою. У нас є чудовий стадіон і великий президент, що безмежно любить футбол, а також досвідчений тренер. Словом – усе, чого тільки може бажати футболіст. У мене це все вже є", - резюмував він.

Даріо додав, що якби міг повернутися на вісім років назад, знову пішов би тим самим шляхом і сподівається, що в майбутньому на нього чекають більш вагомі досягнення.

"Зараз я граю за провідний клуб, який входить до десятки кращих на континенті. У нас є результат, ми прогресуємо. Навіть такі фахівці, як Гвардіола, дуже добре говорять про "Шахтар". Для нас це великий плюс. Ми знаходимося на правильному шляху для завоювання нових трофеїв", - впевнений він.

"Скіль ще буду грати? Це залежить від стану мого здоров'я і можливих травм. Нині я перебуваю в чудовій фізичній формі, жодних серйозних ушкоджень немає. Усе залежить від мене, благополуччя моєї родини, а також результатів клубу й, звичайно ж, від президента "Шахтаря" та головного тренера", - закінчив він.

Коментарі ()