Головне

Ліга Чемпіонів. "Інтер" - ЦСКА 1:2. Весняний призов "армійців"

07.12.2011 19:00 448 0
Ліга Чемпіонів. "Інтер" - ЦСКА 1:2. Весняний призов "армійців"

У матчі проти "Інтера" вирішувалася єврокубкова доля московського ЦСКА. Напередодні заключної гри групового турніру на "Джузеппе Меацца", варіантів розвитку подій було багато. У московського клубу були шанси на продовження боротьби у Лізі Чемпіонів, була імовірність навесні поборотися в Лізі Європи, і, навіть, при невдалому збігу обставин - залишитися поза бортом єврокубкових протистоянь.

Саме тому команду влаштовував тільки позитивний результат у грі проти італійців, які ще в минулому турі забезпечили собі перше місце в групі. Завдання здавалося дуже складним, але тут, як кажуть: "Пан, або пропав". Гравці розуміли, що тільки від них буде залежати єврокубкова доля свого клубу, і продемонстрували справжній бійцівський характер.

У ході матчу події на полі розгорталися стрімко і непередбачувано. Сказати, що немотивований "Інтер" не викладався на полі - не можна. Коутіньо, Дзанетті та Міліто ні на секунду не давали можливості перевести подих голкіперу росіян. У свою чергу Дзагоєв, Думбія і Вагнер Лав теж ніяких особливих поблажок кіперові міланці не надавали. В першому таймі було багато боротьби, гострих моментів, проте не було забито м'ячів. Нічийний результат не задовольняв амбіції ЦСКА.

Саме тому вже на початку другого тайму "армійці" провели швидку контратаку в три паси, яка завершилась безпомилковою реалізацією Сейду Думбія. Проте протримати перевагу в рахунку у москвичів вийшло недовго. Буквально вже в наступній атаці "Інтер" зрівняв рахунок. Та, все ж, ЦСКА не збирався опускати руки. Майже до самого завершення поєдинку московський клуб продовжував гостро атакувати, і таки добився свого. На 86-й хвилині гри після подачі із кутового Василь Бєрєзуцкій розставив усі крапки над "і" щодо володаря другої путівки у плей-офф Ліги Чемпіонів. Звичайно, сталося це не без допомоги "Лілля" і "Трабзонспора", які у своєму матчі "розкатали" нічию.

Таким чином "Трабзонспор", який напередодні сьогоднішньої гри мав на одне очко більше, ніж команда Слуцкого, задовольниться лише Лігою Європи. Ну а "Лілль", кількість набраних балів якого у попередніх п'яти турах дорівнювала кількості очок ЦСКА - чемпіонатом Франції. От така вона, Ліга Чемпіонів. Непередбачувана, і від того ще цікавіша.

Коментарі ()