Головне

Українець Причиненко гратиме в першому шотландському дивізіоні

20.11.2011 18:09 346 0

19-річний український півзахисник единбурзького "​​Хартса" Денис Причиненко до січня буде грати в оренді в клубі першого шотландського дивізіону "Рейт Роверс".

Причиненко народився в Німеччині (Потсдам), де тренувався у місцевих "Фалькенсее-Фінкенкруг", "Енергії" і "Теніс-Боруссія".

У 2010 році він перебрався в Шотландію в "Хартс" (Единбург). У першому ж сезоні став кращим гравцем молодіжної команди і другим у списку бомбардирів Прем'єр-ліги Шотландії у віці до 19 років (14 голів). Влітку з ним підписали контракт на три роки.

Через отриману в кінці минулого сезону травму, він так і не дебютував за "Хартс" в місцевій Прем'єр-лізі.

Після того як гравець оговтався від травми керівництво клубу вирішило здати його в оренду до січня в клуб першого шотландського дивізіону "Рейт Роверс".

У минулому сезоні команда фінішувала на другому місці і не змогла пробитися у вищий дивізіон. У цьому сезоні клуб йде на передостанньому 9-м місці.

У Причиненко німецький паспорт, завдяки чому він і зміг без проблем перебратися на Туманний Альбіон. Однак на його рахунку три матчі за українську юніорську збірну U-17, пише legioner.kulichki.com.

Коментарі ()