Головне

Шевченко: "У "Бешикташа" дуже хороший півзахист"

20.10.2011 13:30 481 0

У турецького "Бешикташа" дуже хороший півзахист.

Таку думку напередодні матчу третього туру групового турніру Ліги Європи між "Динамо" і "Бешикташем" висловив нападник киян Андрій Шевченко.

"Настрій хороший. Все нормально. Всі ми прекрасно розуміємо, що нас чекає ключова гра: для того, щоб думати про вихід з групи, нам завтра обов'язково потрібно зіграти дуже добре і добитися позитивного результату", - сказав він.

"Ми розуміємо, що нинішній "Бешикташ" - це вже не та команда, яка грала з нами на початку року. При цьому турки будуть по-іншому налаштовані і мотивовані. У цій команді багато хороших виконавців. Так що буде непроста гра. Але ми до неї готові", - зазначив Шевченко.

На питання, кого б він відзначив у складі супеника, віце-чемпіон України з гольфу відповів: "Перш за все, Куарежму. Він як і раніше знаходиться в хорошій формі. Загалом, у "Бешикташа" дуже хороший півзахист. Ось цей блок перед захистом відмінно грає - це, можна сказати, центр команди. Крім того, "Бешикташ" непогано використовує стандартні положення", - цитує Шевченка football24.ua.

Коментарі ()