Головне

Ковалець: Президент сказав, що, на жаль, такий наш рівень

17.10.2011 00:18 326 0

Київська "Оболонь" програла 1:4, не використавши власні моменти, а без цього команді розраховувати на успіх у матчах з суперниками рівня "Дніпра" не варто.

Після поєдинку головний тренер киян Сергій Ковалець дав флеш-інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"Вийшов хороший матч і індивідуальна майстерність гравців "Дніпра" було вище. Якраз заключні моменти, коли закінчувався матч, це показали", - вважає він.

"Зайшов президент в роздягальню і сказав, що, на жаль, такий наш рівень. Тут можна говорити тільки одне: треба працювати, треба терпіти", - продовжив тренер.

Він зазначив, що після голу у ворота "Дніпра" було дві-три можливості забити, але, на жаль, були й помилки в середині поля, а індивідуальна майстерність гравців "Дніпра" не прощає таких помилок.

"Є така приказка: "Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими". Тому все нормально. Звичайно, хотілося б вигравати, виступати в Лізі Європи, але треба реально розцінювати свої шанси", - закликак Ковалець.

"Так, це великий рахунок - 1:4 ... Висновки будемо робити. Будемо дивитися гру, аналізувати, спілкуватися з президентом. Він вирішує, що робити. Він людина номер один в клубі і він приймає рішення", - нагадав фахівець.

"Футболісти стараються, я не можу сказати, що вони не хочуть. Але, на жаль, майстерності, фарту і везіння не вистачає, все це не на нашому боці", - цитує Ковальця ua-football.com.

Коментарі ()