Головне

Павлов: Зіграли на нуль, і це добре

14.10.2011 23:38 405 0

Нульова нічия у Луганську напередодні матчу єврокубків та після паузи на матчі збірних - цілком непоганий результат для "Ворскли".

Про це тренер команди Микола Павлов заявив у післяматчевому флеш-інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"Мені приємно приїжджати до Алчевська, я колись тут півтора місяці працював. А подвійно приємно те, що сьогодні в цьому місті грав Євген Селін, якого свого часу я помітив тут, слава богу, нас доля звела разом, і тепер він вже є гравцем національної збірної. Я думаю, вболівальники з Алчевська сьогодні були цьому дуже раді", - почав він.

"По грі: враховуючи те, що грали на виїзді, і після перерви не у багатьох команд гра виходить ... А враховуючи і те, що нам зараз чекає відповідальна гра в Бельгії, то: зіграли на нуль - я думаю, це добре", - зізнався він.

Щодо виходу Янузі лише на заміну Павлов розповів, що той був відсутній майже тиждень в розташуванні своєї збірної, і тому в якому він стані, тренер не міг сказати.

"До того ж, нам хотілося вже повернути в стрій Йована Маркоскі, який після травми поки не зійшов до складу. Але він провів з нами збір в Ялті і ми поступово вводимо його. Це той футболіст, який нам необхідний", - підкреслив Павлов.

"А Янузі добре виходить на заміни, сьогодні зайвий раз це підтвердив. Завдяки своїм швидкісним якостям він сьогодні практично водіночку створив два моменти, які, якби реалізували, з ще кращим б настроєм їхали б", - переконаний фахівець.

"Щодо того, що Безус грав чистого форварда - це наслідок того тиску, який відчуває Роман останнім часом. Враховуючи те, що до Мальти молоіджна збірна добиралася і з Мальти по 10-11 годин, то ми, може, десь його поберегли. Тепер я буду думати про склад", - цитує Павлова ua-football.com.

 

Коментарі ()