Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Карпати" 2:1. Бай-бай, Олег Георгійович? ВІДЕО

26.09.2011 13:41 935 0
Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Карпати" 2:1. Бай-бай, Олег Георгійович? ВІДЕО

Бай-бай, мила, бай-бай!
Бай-бай, мила, прощай!
Автобусом до Льондону,
Літаком до Вашінгтону.
Бай-бай, мила, мене забувай! (с)

Львівські "Карпати" продовжують падіння. У заключному матчі 11-го туру підопічні Олега Кононова поступилися донецькому "Металургу". І проблеми зі складом ніяк не виправдовують цю поразку. Забивши першими, "Карпатам" не вистачило психологічної впевненості, аби втримати переможний рахунок.

Вже на третій хвилині зустрічі Мілошевіч змусив господарів поля виймати м'яч із власних воріт. Після результативного початку "Карпати" продовжували атакувати, проте більше забити не змогли. Психологічна криза, про яку так багато говорили і гравці і тренер команди, змушувала футболістів постійно оглядатися на свої ворота аби не помилитися і не втратити хоча б ту мінімальну перевагу, яка була.

Хоча і "Металург" сьогодні особливо не вразив. Єдине, що можна відзначити, це тренерське чуття Володимира П'ятенка, який вгадав із заміною, випустивши по перерві Морозюка. "Металург" додав і у львів'ян з'явилия проблеми.

"Карпати" почали "сушити" гру, всією командою обороняючись на своїй половині поля, проте "сухими" свої ворота зберегти не змогли. Спочатку захисники загубили Маріо Сержіо у штрафному майдачнику і португалець зрівняв рахунок, а за дві хвилини до закінчення матчу 28-й номер "МетаДону" замкнув передачу Морозюка і приніс своєму клубу четверту поспіль перемогу.

Висновки? "Карпати" знову програли в футбол... Олег Кононов, попри його беззаперечний тренерський талант, нічого не може зробити зі своїм клубом. "Карпатам" потрібен поштовх, який поставить команду на ноги і поверне колишню впевненість у своїх силах, але Олег Георгійович не знає, що для цього треба зробити. Після 11-ти турів львів'яни знаходяться на самому дні турнірної таблиці, випереджаючи лише київську "Оболонь".

Хто в цьому винен? Треба спитати у тренера, бо саме він відповідає за результат. Якого у львів'ян, нажаль, немає. І тому, мабуть, не даремно, Юрій Дячук-Ставицький, який повернувся у "Карпати" на посаду радника почесного президента Димінського, сьогоднішній поєдинок провів на тренерській лаві разом з Олегом Кононовим. Риба, як кажуть, гниє з голови, а тому після звільнення двох тренерів, менеджера і масажиста, ініційованих самим Кононовим, черга має дійти і до головного тренера. І чим довше зволікатиме керівництво клубу, тим серйозніші наслідки можуть бути...

Як це не дивно звучить, але такі грізні у минулих сезонах "Карпати" на даний момент знаходяться на стадії вильоту в Першу лігу. А оптимістів, які вірять, що все налагодиться і команда знову почне перемагати, з кожним туром стає все менше і менше...

Коментарі ()