Головне

Ковалець: Будемо говорити з президентом, шукати якийсь вихід

25.09.2011 21:55 294 0

Столична "Оболонь" має шукати вихід з кризи, адже результати цього сезону є незадовільними і футболісти втрачають очки через психологічні моменти.

Про це головний тренер "Оболоні" Сергій Ковалець заявив в інтерв'ю програмі "Футбол LIVE":

"Сьогодні вийшов хороший матч. Звичайно, було багато боротьби, моментів. Нашим футболістам не вистачає психологічної стійкості, яка є у досвідчених гравців. Я вважаю, такі моменти, які ми створюємо, необхідно спокійно реалізовувати", - почав він.

"Звичайно, наші хлопці хочуть перемогти, цього все хочуть. Я їм сказав, що моментами, вони перегравали досвідчену команду, яка володіє трьома складами виконавців. Звичайно, везіння та психологічної впевненості не вистачає нашій команді, тому що якщо є перемога, то, як кажуть, на переможців рани заживають швидше. Але ми маємо результат такий, яким він є. Рецепт один - потрібно працювати", - закликав тренер..

"Забий ми пенальті, гра могла скластися інакше. Але пенальті - це лотерея. Найголовніше, що футболісти хочуть перемагати, у них є бажання, у них є майбутнє. Я вважаю, що існує криза результату. Очки і перемоги надають мотивації і впевненості", - продовжив тренер.

Зодо пенальті Ковалець додав, що Пластун забив перший 11-метровий в сезоні і, звичайно, повинен був виконувати другий.

"Але це гра, помиляються всі. Напевно, тому футбол - класна гра, тому що хтось перемагає, а хтось програє. Всі засмучені, але команда небайдужа до результату. Потрібен якийсь крок", - розмірковує він.

"Завтра будемо говорити з президентом і будемо шукати якийсь вихід. Все-таки підтримка з боку президента є, і це важливо, але результат перекриває всі моменти. Я думаю, що вболівальники, які підтримували українську команду, пішли зі стадіону у відчаї, але задоволені тим, що футболісти хотіли перемогти і робили для цього все можливе", - цитує Ковальця ua-football.com.

Коментарі ()