Головне

Бальчос: Не здивуюся, якщо "Авангард" гратиме в плей-офф за вихід в першу лігу

23.09.2011 16:25 413 0

Краматорський "Авангард" має шанси стати одним з учасників першої ліги наступного сезону, адже за справу відродження футболу в місті серйозно взялася місцева влада.

Про це заявив голова Професійної футбольної ліги Мілентій Бальчос, повідомляє ukrfootball.in.ua.

"Протягом тривалого періоду місто Краматорськ існувало без футболу. Але знайшлися люди, які у тісній співпраці з місцевою владою вирішили створити футбольний клуб, який має отримати статус професіонального", - каже він.

"Основна політика у розвитку клубу полягає у наступному: все необхідно робити не поспішаючи, виміряно, тобто, якісно. Під час бесіди з головним тренером стало зрозумілим, що керівництво клубу ставить за основну мету не тільки досягнення верхніх щаблів турнірної таблиці та підвищення у класі, а й те, що команда є частиною соціальної програми, що служить для організації дозвілля", - зазначив він.

"Наведу приклад. Минулої суботи у місті проводилася презентація команди, на яку зібралося близько 20 тисяч мешканців. Тобто, футбол у Краматорську становиться популярним і знаходить підтримку жителів міста", - резюмував він.

На думку Бальчоса, команда не випадково посідає лідируючі позиції  у другій лізі групи "Б", і він не буде здивований, якщо команда як мінімум зіграє у турнірі плей-офф за право виходу до першої ліги.

Коментарі ()