Головне

"Чорноморцю-2" присудили технічну перемогу через футболіста без "паспорта"

08.09.2011 14:18 216 0

В матчі 5-го туру першості України у другій лізі (група "А") "СКАД-Ялпуг" - "Чорноморець-2" команда господарів поля внесла до рапорту арбітра прізвище футболіста В'ячеслава Лебединського, який не мав права брати участь в грі, оскільки не отримав "Паспорт футболіста".

Тим самим були порушені вимоги Регламенту ФФУ зі статусу і трансферу футболістів та Регламенту змагань, пише сайт "Чорноморця".

У зв'язку з цим дисциплінарний комітет Професійної футбольної ліги України вирішив: команді "СКАД-Ялпуг" зарахувати технічну поразку (0:3), а команді "Чорноморець-2" (Одеса) - технічну перемогу (3:0) і внести відповідні зміни до турнірної таблиці змагань у другій лізі (група "А").

Крім того, дисциплінарний комітет зобов'язав футбольний клуб "СКАД-Ялпуг" перерахувати на рахунок ПФЛ обов'язковий грошовий внесок у сумі 1000 гривень та інформував комітет арбітрів ФФУ про факт допуску арбітром Козорєзовим до участі в змаганнях гравця без "Паспорти футболіста".

Зазначимо, що матч "СКАД-Ялпуг" - "Чорноморець-2" відбулося 20 серпня 2011 року та завершився з рахунком 2:0 на користь господарів поля.

Коментарі ()