Головне

Ескобар: "Динамо" стане частиною мого життя

31.08.2011 18:38 367 0

Склад київського "Динамо" поповнив амбіційний та цілеспрямований новачок, колумбійський форвард Андрес Ескобар непогано готовий до дебюту в українському футболі.

Таке враження склалося зі слів форварда, котрі публікує офіційний сайт столичного клубу.

"Я дуже задоволений - збулася моя мрія грати в "Динамо". Маю намір показати всі свої найкращі якості і максимально проявити себе на полі", - почав він.

"Я знав, що "Динамо" - великий клуб зі Східної Європи, що команда була заснована в 1927-му році і є багаторазовим чемпіоном України. Здається, цей титул "Динамо" завойовувало 13 разів", - продемонстрував ерудицію гравець.

"Я зроблю все можливе, щоб гідно представляти команду, яка стане частиною мого життя", - запевнив він.

За словами форварда, він ще не зустрічався з Юрієм Сьоміним, але впевнений, що їм вдасться знайти спільну мову і взаєморозуміння.

"Я мало відрізнявся у воротах суперника. Моїм завданням було забезпечувати м'ячами партнерів по команді, щоб вони забивали", - згадує він виступи у Колумбії.

"У Колумбії також є захисники, які відіграють досить грубо. Я вже доросла людина, добре це усвідомлюю і готовий до жорстких єдиноборств. Думаю, при старанній роботі і належному працелюбство, зможу адаптуватися за півроку", - сподівається він.

Ескобара не лякають холоди й суворі зими в Україну, бо якщо людина поставила перед собою мету, то має домагатися її будь-якими засобами. Також він розповів, що має прізвисько "манга" на честь такого ж фрукту, як і манго, тільки солодшого.

Коментарі ()