Головне

Маркевич: "Це була нервова гра"

29.08.2011 00:10 333 0

Матч між "Карпатами" та "Металістом" був дуже нервовий.

Про це заявив наставник харків'ян Мирон Маркевич, пише сайт клубу.

"У першому таймі у "Карпат" були моменти. Хоча, забий Крістальдо за рахунку 0:1, на цьому б гра вже закінчилася. Нервова була кінцівка. У другому таймі "Карпати" нічого не змогли створити, єдиний момент, який стихійно було створено - це коли ми пропустили гол, плюс ще вилучення. Вчасно Девіч забив. Бойова гра така", - сказав він.

"Якби "Карпати" грали у Прем'єр-лізі з таким же натхненням, то у них було б більше очок. Я бачив матч з Полтавою - вони просто спали на полі. Сьогодні склалося таке відчуття, що це був останній матч "Карпат". Так треба грати кожен матч, а не лише з "Металістом".

На питання, чи голи "Металіста" були не стихійними, Маркевич відповів: "У другому таймі "Карпати" нічого не змогли створити. У першому - так, але у другому моментів не було. Тільки гол, який ми самі собі "привезли".

"Що стосується наших голів: Девіч вийшов один на один з воротарем і забив, а другий, коли Крістальдо забивав, можливо, після серії рикошетів теж був стихійним. Це була нервова гра, і красивого футболу сьогодні не було", - підсумував тренер.

Коментарі ()