Головне

П'ятенко: Було багато браку в передачах

21.08.2011 23:16 665 0

Саме відсутність точних передач, а не гра з мінімумом гравців атаки стала головною причиною поразки "Металурга" у Харкові в зустрічі 7-го туру чемпіонату України 2011/12 років.

Про це заявив тренер донеччан Володимир П'ятенко після гри, повідомляє сайт "Металіста".

"Сьогодні дуже багато у наших футболістів було браку в передачах, тому й сталися в першому таймі ті два голи, які ми пропустили. Практично 70% атак ми створили собі самі", - переконаний він.

"Гравці обрізалися дуже багато, особливо на своїй половині поля, і отримували атаки, які, я ще раз повторюся, створили самі. У другому таймі вже не було такого індивідуального браку. У командних діях те, що ми запланували футболісти виконували, а індивідуальні помилки звели нанівець. На початку другого тайму могли забити, і забий - гра склалося б по-іншому. Але "якби" - умовний спосіб", - визнав він.

"Я не скажу, що ми не виглядали умотивовано. Ми почали гру так, як запланували. Час працював на нас. "Металіст" забив швидкі голи, і потім вже, тільки після цього, хлопці завелися і почали грати. На перших хвилинах у хлопців було хвилювання, для деяких були нові позиції, деякі грали в перший раз ... Не тільки мотивації нам не вистачило. Я схильний до того, щоб на хвилювання списати ці помилки, голи", - зізнався П'ятенко.

Також він категорично заперечив версію, що проблеми команди виникли через те, що вона грає без нападників.

"Хто вам сказав, що ми граємо без нападників? Це ваше бачення. Часом ми граємо і в чотирьох нападників. Сьогодні був чистий висунутий нападник Траоре. До цього грали футболісти, які діяли в атаці з глибини. Назвати їх захисниками - це ваше право, я не думаю що вони захисники. По-моєму, вони нападники", - наголосив він.

"Я вже говорив, що наше завдання - вигравати в кожному матчі. Для "Металурга", для клубу, в який вливаються серйозні гроші, непопадання в єврокубки - це погано. Попадання - це добре, трофей - це дуже хороший результат. Ніяких інших завдань і не може бути", - відповів він на питання про мету на сезон.

Коментарі ()