Головне

Чанцев: Не знаю, що сталося з командою

19.08.2011 23:25 488 0

У стартовій грі 7-го туру чемпіонату Україна перемога дісталася київському "Арсеналу"  цілком заслужено, команда ідеально скористалася своїми козирями, а суперник нічого не зміг з ними вдіяти.

Про це на післяматчева прес-конференції заявив головний тренер луганської команди Анатолій Чанцев, повідомляє клубний сайт.

"У першому таймі команда ще грала. Грала більш-менш. Ми побоювалися швидких атак "Арсеналу". Все-таки, не змогли ми нічого їм протиставити. Пропустили у першому таймі гол", - почав він.

"Здавалося б, у перерві хлопців заспокоїли і попросили додати в агресивності, в русі. Попросили приділити увагу відбору м'яча на своїй і на чужій половині поля. Але, на жаль, після другого пропущеного гола наша оборона просто тріщала по швах. Вкрай бездарно ми зіграли в другому таймі", - визнав він.

"У першому голі, наскільки я пам'ятаю, передача була врозріз між центральними захисниками. Я сказав, що ми готувалися до швидких атак "Арсеналу", тренували такі моменти, але не змогли втілити це в життя. Коли нам забивали другий гол, Цакіч дав розвернутися Кобахідзе. Після другої помилки потрібно було приймати будь-які рішення, тому ми і зробили заміну", - сказав Чанцев.

Він не вважає, що команда "сідає" у другій 45-хвилинці, "Зоря" всі ігри цього чемпіонату працює, практично, по одному межігровому плану.

"Я навіть не можу зрозуміти, чому так сьогодні вийшло. Не знаю, що сталося з командою. Вона просто зупинилася. Можливо, це питання психології. Хоча, з цього приводу ми теж розмовляли перед грою", - повідомив тренер.

"Звичайно, нам хочеться посилюватися. Ми ніяк не можемо знайти оптимальний варіант задньої лінії. Ми вже всіх перепробували. Плюс Лозинський ще не відновився. Не вистачає на поле Худзіка, креативного Ілюка. Тому і в атаці у нас сьогодні нічого не виходило", - вважає Чанцев.

"Не було агресивності. Ми багато приділили уваги в перерві саме агресивності, щоб хлопці її додали. Навіть досвідчені футболісти віддавали першу передачу чужому в ноги, здавалося б, у нешкідливих ситуаціях. Будемо розбиратися, переглядати, хоча після кожної гри теорія триває у нас не менше години, а то й більше. Буває, доходить і до двох годин", - розповів він.

"Ми розбираємо кожен момент. Ми розуміємо, бачимо, що в деяких епізодах було зіграно неправильно. І хлопці це розуміють. Але вкотре ми допускаємо грубі помилки в обороні і в цьому є і моя вина. Виходить так, що десь ми не допрацювали", - резюмував він.

Коментарі ()