Головне

Ігнатьєв: З "Літексом" був важкий поєдинок з точки зору психології

19.08.2011 17:28 466 0

На київське "Динамо" тиснув тягар відповідальності за результат, тому окрім перемоги над болгарським "Літексом" в Лізі Європи і не додалася красива гра киян.

Про це асистент тренера "Динамо" Борис Ігнатьєв заявив, коментуючи гру з "Літексом" для офіційного сайта клубу.

"Перемога 2:1 - цілком прийнятний результат на виїзді. Головне, що ми вирішили поставлене завдання. Тепер удома можемо використати іншу тактику, виходячи із стратегії двоматчевого протистояння". - сподівається він.

"Поєдинок був важким, передусім із точки зору психології. Одна-єдина помилка могла позбавити впевненості і почуття комфорту в повторній зустрічі. Тому в атаку йшли з оглядкою. Не було необхідної агресії, яка б дозволяла доводити атаки до логічного кінця", - визнав Ігнатьєв.

Росіянин вважає, що "Динамо" - більш класна команда, майстровита, з кращим підбором футболістів, але це ще не привід говорити, що перемога буде легкою.

"Треба дуже ретельно готуватися до гри-відповіді. У нас дуже складний календар - за 28 днів ми проведемо 8 ігор. Це аномально з точки зору реабілітації і підготовки до матчів. Природно, це не відмовка, але такий факт має місце бути", - каже він.

"Головне, що добилися результату. А перестановки Нінковіча та Ярмоленка ми робили виходячи з можливостей суперника. Готуючись до матчу, ми чітко визначилися, де і як нам краще використати наші головні ударні сили. 2:1 - достатній результат, щоб повернутися додому з гордо піднесеною головою. Тепер із професійної точки зору всі повинні обговорити гру і обдумати, що робити далі", - додав він.

Також йому сподобалося, як зіграв Мілевський, котрий виконав великий об'єм роботи і через нього починалося багато атак.

Коментарі ()