Головне

Ротань: "На "Шахтар" завжди підвищена мотивація"

12.08.2011 17:34 182 0

У гравців "Дніпра" на матчі проти сильних суперників завжди підвищена мотивація.

Про це офіційному сайту ПЛ напередодні матчу 6-го туру ЧУ проти "Шахтаря" заявив гравець "Дніпра" Руслан Ротань.

"На ігри проти сильних суперників виходиш з іншим настроєм. Це ж саме можна відчути і нам, коли на "Дніпро" налаштовуються зовсім інакше, ніж коли ми переглядаємо попередні матчі наших суперників", - сказав він.

"Шахтар" - чемпіон України, солідна команда за всіма показниками - тренер, склад, поставлена гра. Але у нас є свої козирі, які маємо використати та спробувати порадувати своїх уболівальників перемогою", - впевнений гравець.

На запитання, що він думає про суперника по Лізі Європи - англійський "Фулхем", Руслан відповів: "Фулхем" є представником англійської прем'єр-ліги - найсильнішого чемпіонату в Європі. Це твердження не вимагає доказів. Але ми маємо не оцінювати жереб, а сприймати його як належне", - зазначив Ротань.

"Наше завдання - і це ні для кого не секрет - подолати раунд плей-офф і нарешті виправдатись за невдачі попередніх років. Добре, що перед поїздкою до Англії зіграємо з "Шахтарем". Більш серйозної проби сил перед стартом у єврокубках і вигадати важко", - підсумував гравець.

Коментарі ()