Головне

Джуліано: Проти "Шахтаря" треба грати агресивно і атакувати

12.08.2011 10:24 458 0

Першість України непростий турнір, але стартові невдачі "Дніпра" не лишають йому вибору, окрім як грати на перемогу у кожній грі, і матч з "Шахтарем" - не виключення.

Заяву такого змісту зробив хавбек "дніпрян" Джуліано, повідомляє "Спорт-Экспресс в Украине".

"З одного боку - чемпіонат України стає все сильніше. А з іншого - у нас нова команда, в якій постійно з'являються новачки. Їм потрібен час на адаптацію. Думаю, в середині чемпіонату ми будемо сильнішими, зіграє і будемо показувати хорошу гру", - вважаэ бразилець.

"Ми вже говорили з хлопцями про те, що місяць буде дуже напружений. Але ж нам необхідно вийти в груповий турнір Ліги Європи, ну і, звичайно ж, не будемо забувати про чемпіонат, де не можна втрачати очки. Але для початку потрібно виграти у "Шахтаря", - заявив він.

"Ми провели відмінний матч з "Шахтарем" в останньому турі минулого чемпіонату. Звідси висновок - потрібно самим грати в агресивному ключі, атакувати, тим більше, що нас будуть підтримувати вболівальники", - наголосив Джуліано.

Півзахисник вважає, що команда повинна налаштуватися на те, щоб зіграти також, як і в травні.

"Ми повинні переконати себе, що це вирішальна гра. Гра, коли на кону стоїть все. Якщо у нас буде таке розуміння значущості поєдинку, - шанси на перемогу будуть більше", - впевнений Джуліано.

Коментарі ()