Головне

Кононов: Раді прийняти Кравченка в нашу сім'ю

21.07.2011 22:56 385 0

Костянтин Кравченко попри роки виступів у дублі "Шахтаря" чи в командах, які не відповідали його рівню, все ще залишається дуже талановитим гравцем, котрий може розраховувати навіть на участь в Євро-2012.

Про це заявив представникам клубної прес-служби тренер команди Олег Кононов, представляючи новачка "Карпат".

"Про Костянтина в Україні знають усі - і тренери, і гравці, і уболівальники. Представляти його нема сенсу. Ми раді прийняти Костю в нашу сім'ю, в "Карпати". Надіюся, що наша спільна робота принесе задоволення усім", - почав він.

"Для Кості починається новий етап. Я впевнений, що він скористається шансом, який йому дали. Він колишній гравець збірної. Говорю "колишній", щоб розізлити його. Буде переломний рік. Він доведе, що є справжнім висококласним гравцем, і я вірю, що Костя представлятиме збірну України на Євро. Також вірю, що наша спільна робота принесе результат", - наголосив Кононов.

Кононов зазначив, що півзахисник буде грати, коли відповідатиме функціональним вимогам і головна задача зараз - спільними зусиллями якомога швидше повернути йому ігрові кондиції.

"Він гравець атаки, креативний півзахисник. Може зіграти і справа, і зліва, залежно від командної тактики. Костя може вирішити долю матчу, віддати гольовий пас чи сам забити. Нам такий гравець потрібен. Він грав на високому рівні в єврокубках, боровся за найвищі місця в чемпіонаті. Йому все це знайомо. Тож з нетерпінням будемо чекати його появу на полі", - додав Кононов.

Коментарі ()