Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Чорноморець". Матч нереалізованих можливостей. ВІДЕО

17.07.2011 16:24 1588 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Чорноморець". Матч нереалізованих можливостей. ВІДЕО

Львівські "Карпати" у матчі проти одеського "Чорноморця" не змогли потішити уболівальників, які зібралися на стадіоні "Україна". Забивши по одному м'ячу в першому таймі, обидві команди так і не спромоглися змінити рахунок до самого закінчення зустрічі.

З перших хвилин матчу "Карпати" взяли ініціативу у свої руки. Вже на другій хвилині після потужного удару Голодюка зі штрафного "Карпати" могли відкривати рахунок, проте захисники вибили м'яч, який не зміг зафіксувати голкіпер. Львів'яни ні на секудну не зупинялися і продовжували наступ на ворота суперника. Голкіпер "Чорноморця" як міг рятував свою команду після ударів Петрівського та новачка "левів" Пачеко. Але на 17-й хвилині "Карпатам" все ж таки вдалося втілити свою перевагу у забитий м'яч. Лукас, отримавши передачу із глибини не залишив жодного шансу голкіперові.

"Чорноморець" після пропущеного гола не "сів" у обороні, а навпаки - почав більш впевнено володіти м'ячем. Тим більше підопічні Кононова дозволяли їм це робити. За хвилину до закінчення основного часу Політило віддав точну передачу на Діденка, який холоднокровним ударом зрівняв рахунок у протистоянні.

У другому таймі "Карпати" продовжили наступ на ворота суперника. Але лише на початку зустрічі. Заміни, які зробив Олег Кононов, випустивши Гудиму, новачка Воронкова і Кополовця теж особливої ролі у матчі не зіграли. В середині тайму "Карпати" намагалися атакувати, але якось мляво і невпевнено. А "Чорноморець" під завісу матчу мав дві стовідсоткові можливості забрати три очка у львів'ян. На 87-й хвилині Васін вийшов сам на сам із Богатіновим і пробив вище воріт. А вже хвилин за сім у доданий арбітром час Тащи просто феноменальну передачу із глибини віддав на Каськова, залишиви позаду трьох захисників "Карпат". І знову підвела реалізація.

У другому поспіль матчі львівські "Карпати" демонструють невиразну гру. Львів'яни чомусь не грають у притаманний їм швидкий футбол, а намагаються завершувати всі свої атаки ударами здалеку. Причому відсоток точності дуже малий. А напередодні виступів у Лізі Європи і матчу наступного туру проти донецького "Шахтаря" цей факт ніяк не додає впевненості і оптимізму.

"Чорноморець" після слабкого старту проти "Металурга" показав непоганий футбол. Попри величезне бажання перемогти, помітно, що гравцям десь не вистачає досвіду і майстерності.Тому, незважаючи на те, що команда мала всі шанси вирвати перемогу, нічия у Львові - це позитивний результат.

 

Коментарі ()