Головне

Ротань: "Готовий грати з "Кривбасом"

14.07.2011 14:54 503 0

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань в найближчій грі з "Кривбасом" зможе допомогти команді Хуанде Рамоса.

Нагадаємо, у матчі проти "Арсенала" Руслан отримав сильний удар по голові.

"Ніяких проблем зі здоров'ям немає - трохи поболіла голова, але вже все позаду. У тому злощасному епізоді я вистрибував вибити м'яч майже на лінії воріт, але відчув удар в брову", - зазначив гравець.

Складно сказати, від кого отримав його, пам'ятаю, що в боротьбу також вступали Джуліано і Богданов. Коли отямився, побачив, що м'яч у сітці наших воріт. Навіть не зрозумів, що сталося. Але вже все позаду і зараз тренуюся в загальній групі, готуюся до наступного матчу", - сказав він.

Ротань вважає, що в матчі з "Арсеналом", незважаючи на два пропущених голи в першому таймі, "Дніпро" грав гідно.

"Я б не сказав, що провалили перший тайм, хоча знали, що в команді суперника підібрані кваліфіковані виконавці. Назвав би два пропущених м'ячі від Мазілу трохи курйозними. У першому моменті м'яч у наші ворота залетів після рикошету, а в другому - забити гол з такого кута в ближню дев'ятку, думаю, це з області фантастики. У будь-якому разі, з приходом нового тренера "Арсенал" додав і ця команда ще заявить про себе", - впевнений гравець.

Також Ротань прокоментував рішення Рамоса перевести його в центр захисту.

"Новий тренер - новий досвід і я готовий його переймати. Тому не здивувався, що другий тайм довелося починати на позиції центрального захисника. Мені потрібно було починати наші атаки з глибини поля, щоб підживлювати лінію атаки".

Радий футболіст і переходу в "Дніпро" екс-динамівця Романа Зозулі: "Вважаю, що перехід Зозулі значно посилить передню лінію команди, адже це кваліфікований футболіст, який пройшов хорошу школу. Упевнений, він принесе команді багато користі", - цитує Руслана championat.com.

Коментарі ()