Головне

Авелар: Радий, що повернувся до Львова

13.07.2011 18:02 440 0

Досвід перебування у німецькому "Шальке" є дуже цінним, але й у "Карпатах" є чому повчитися.

Про це офіційному сайту клуба заявив захисник команди Даніло Авелар, котрий останні півроку провів в оренді в команді з Гельзенкірхена.

"Я радий, що пограв в "Шальке", поруч з справжніми футбольними зірками, але також я радий, що повернувся до Львова. Тут я почав свій великий футбольний шлях і не проти його продовжити", - каже він.

"У мене були невеличкі канікули, які я провів в Бразилії, але вже зараз я тут і готовий до роботи, готовий допомагати "Карпатам", - запевнив Авелар.

На питання, чи важко було повертатися в Україну з Німеччини, бразилець відповів, що намагається сприймати усе по-філософськи.

"Але можу з впевненістю сказати, що часи, проведені в Гельзенкірхені, були просто фантастичними. Я дуже радий, що зміг зіграти в Бундеслізі та виграти Кубок Німеччини. У мене залишилися чудові враження та спогади", - зізнався він.

"Там дуже глибоко розуміють гру. А загалом німецький футбол більш інтелігентний, ніж в Україні", - вважає лівий оборонець "Карпат".

У якості причин, котрі завадили йому частіше грати за "Шальке" Авелар назвав певні проблеми зі здоров'ям, які були у нього одразу по приїзді та зміну тренера, яка відбулася вже коли футболіст відновився.

Коментарі ()