Головне

Білий: Гру з чехами врятувати не вдалося, але є ще дві вирішальних зустрічі

14.06.2011 20:29 365 0

Поразка від Чехії була неприємною, але на молодіжному Євро для збірної України нічого ще не втрачено, хоч гравцям і доведеться дуже важко. 

Таку думку кореспонденту "Чемпіона" висловив автор єдиного голу українців у першій зустрічі Максим Білий.

"В принципі, настрій у команди нині досить непоганий, всі відновилися після невдачі у першому турі, тож готуємося до наступних двох матчів, адже вони є вирішальними для нас", - почав Максим.

"Ми ще скурпульозно не розбирали гру англійців, але обидві команди є дуже сильними та добре укомплектованими. Як на мене, матчі проти них будуть різними, але при цьому по-своєму важкими", - переконаний він.

На думку Білого нічия у матчі грандів є закономірною: Іспанія добре володіла м'ячем, Англія добре захищалася, при цьому обидва голи були суперечливими - іспанці забили не без допомоги руки, а англійці - з положення поза грою.

"Якщо чесно, було дуже важко ввійти у такий поєдинок, коли команда програє, коли у хлопців, певно, вже дещо зіпсувався настрій після пропущених двох голів. Тож мені залишалося лише вийти та спробувати підсилити гру, хоча б постаратися врятувати цю зустріч, звівши її до нічиєї. На жаль, цього зробити не вдалося...", - жалкує Максим.

За його словами, із підготовкою до ігор взагалі немає проблем, є хороші умови як для проживання, так і для тренувань.

"Хлопці перебувають в одній компанії: вечорами спілкуємося між собою, змагаємося у різних іграх, тож у цьому все добре", - додав Білий.

Коментарі ()