Головне

Путівцев: "Чому б Україні не виграти Євро-2011?"

07.06.2011 22:21 847 0

Захисник молодіжної збірної України Артем Путівцев розраховує на перемогу на цьогорічному молодіжному чемпіонаті Європи.

Про це гравець заявив офіційному сайту "Іллічівця".

"Дуже приємно потрапити до списку Павла Яковенко. Всі хлопці, які були задіяні у зборах, приблизно рівні, хтось менше грає в своїх клубах, хтось більше. Тренер вибрав найкращих на даний момент, і я радий опинитися серед них. Можливість виступити на чемпіонаті Європи відкривається для деяких раз в житті", - сказав він.

"Природно, я хочу виграти чемпіонат Європи. Чому б і ні? Відбіркова група у нас була нітрохи не слабша, та ж Франція з Бельгією чого варті. Та й у стикових матчах ми пройшли Нідерланди, а тому вважаю, що шанси на успіх у нас хороші", - зазначив гравець.

Також футболіст оцінив силтні сторони суперників по групі.

"Що стосується наших суперників по групі, то у іспанців коронним є їхній контроль м'яча, як у національної збірної, так і у "молодіжки". Англійці і чехи сповідують більш силовий футбол з довгими закиданнями м'яча вперед. Іспанці ж більш технічні. Втім, з кожною командою можна грати, і ми налаштовані тільки на перемогу ", - запевнив Путівцев.

Коментарі ()