Головне

Прем'єр-ліга. Суддя не дав "Карпатам" виграти у Харкові

30.04.2011 12:26 1119 0
Прем'єр-ліга. Суддя не дав "Карпатам" виграти у Харкові

Один з центральних матчів 27 туру чемпіонату України вже буде носити скандальний характер. Це про матч у Харкові між "Металістом" та "Карпатами".

Перед початком гри камери зафіксували власників команд Олександра Ярославського та Петра Димінського в одній компанії. Ще кілька років тому, це було б нонсенсом. Але кажуть, що спільна біда об`єднує (це про договірний характер матчу між цими командами 3 роки тому), а спільний ворог робить сильнішим... Але незважаючи на навколофутбольний ажіотаж від цієї гри, цей матч мав турнірне значення для обох команд.

"Металіст" продовжує переслідування "Динамо" в боротьбі за друге місце, хоча виходить якось кволо. "Карпати" ж мають шанс поборотися не тільки за четверте місце, але й за бронзу. Причому, у грі з "Металістом" підопічні Олега Кононова були близькі до того, щоб скоротити відставання до мінімуму. Не вийшло.

Матч видався інтенсивним і бойовим. "Карпати" краще комбінували, були швидше і справедливо забили. Після чергового провалу захисту "Металіста" ворота Дишленковича розстріляв Батіста.

"Металіст" також мав кілька моментів забити у першому таймі, але гарно грав Богатінов. Після забитого голу "Карпати" стали грати другим номером і однаково виглядали краще господарів. У другому таймі "Карпати" продовжували грати у свій футбол, а ось в команди Маркевича гра не клеїлася. У латиноамериканців гра не йшла, а лідера не знаходилося.

На 64 хвилині відбулася штовханина Зеньова з Папа Гуйе. Суддя Покідько ж вирішив вилучити карпатівця, а Папа Гуйе отримав попередження. Якщо і варто було вилучати, то обох, а так вийшла гра на стороні "Металіста".

 Отримавши чисельну перевагу господарі притисли гостей до воріт. Небезпечно били Тайсон та Девіч. На 71 хвилині український серб увійшов у штрафну і пробив у кут воріт Богатінова, зрівнявши рахунок у матчі. Команда Мирона Маркевича намагалася вирвати йперемогу, але моментів і бажання було для цього замало. "Карпати" ж мали шанс й вирвати перемогу, але не вистачило часу і найголовніше - сил.

Коментарі ()