Головне

Проти Лисенка та Бойка завели карну справу

14.04.2011 19:43 468 0

На гравців київського "Динамо" Дениса Бойка та харківського "Металіста" Володимира Лисенка завели кримінальну справу за бійку в нічному клубі.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах Києва, пишуть "Коментарі", підтверджуючи новину фотокопією документу.

"На футболістів київського "Динамо" Бойко та харківського "Металіста" Лисенка заведено кримінальну справу. З цього приводу винесено відповідну Постанову", - повідомило джерело.

Як випливає з документів слідства, 8 березня 2008 року футболісти, перебуваючи в нічному клубі "Фаберже" (Київ), напали на одного з гостей і жорстоко його побили.

Потерпілим виявився молодий киянин, який зі своїми друзями перебував у той вечір у клубі. За словами потерпілого, причину жорстокого побиття футболісти назвати не можуть, пояснюючи це своїм сильним алкогольним сп'янінням.

У результаті інциденту потерпілий киянин опинився на операційному столі. Слід зазначити, що протягом трьох років він переніс кілька операцій у зв'язку з отриманими тоді травмами.

Лисенко, котрий зараз знаходиться в оренді у луцькій "Волині" відмовився від коментарів, пославшись на те, що «з цією справою ми розберемося", - зазначає kharkov.comments.ua.

Нагадаємо, що раніше Бойко заявляв, що інформація про слідство по відношенню до нього та Лисенка є "качкою".

Коментарі ()