Головне

Мазяр: "Англійці добре грають у рідних стінах"

15.03.2011 16:40 380 0

У матчі-відповіді проти "Манчестер Сіті" на футболістів київського "Динамо" чекає дуже важкий матч.

Таку думку висловив колишній гравець клуб Володимир Мазяр, пише газета "Експрес".

"Я вважаю, що шанси "Динамо" і "Манчестер-Сіті" - 50 на 50. Чому? Бо англійці дуже добре грають у рідних стінах і зроблять певні висновки після поразки в Києві. Не варто слухати розмов, що англійці недооцінюють Лігу Європи. Вони вклали величезні гроші в команду і прагнутимуть виграти цей єврокубок", - сказав він.

"Я думаю, що кияни від оборони не гратимуть. Вони навчилися швидко атакувати, підключати фланги. Такий футбол нагадує мені гру "Динамо" часів Валерія Лобановського. Українцям варто витримати перші 30 хвилин. Якщо не пропустять, то пройдуть цей бар'єр. Треба забути про два домашні голи і починати все з чистого аркуша", - впевнений екс-"динамівець".

Також Мазяр поділився думками щодо можливих суперників киян у боротьбі за виграш у Лізі Європи.

"Ще перед першою грою з "Бешикташем" я казав, що кияни зможуть пробитися у півфінал Ліги Європи. Тепер варто ставити вищі цілі. Щодо конкурентів, то, окрім "Порту", серйозним суперником слід назвати іспанський "Вільярреал" - він спромігся у гостях переграти леверкузенський "Баєр". Відверто кажучи, я б хотів у чвертьфіналі побачити пару "Динамо" - "Спартак", - сказав він.

Коментарі ()