Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" долає "Ворсклу" і втрачає Мілевського

13.03.2011 21:45 920 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" долає "Ворсклу" і втрачає Мілевського

Київське "Динамо" зуміло скористатися поразкою "Шахтаря" у матчі з "Карпатами" і скоротило відставання від першого місця до дев`яти очок. У завершальній зустрічі 21 туру "Динамо" в Києві здолало "Ворсклу" з рахунком 2:0.

За чотири дні до матчу з "Манчестер Сіті" в 1/8 фіналу Ліги Європи динамівці намагалися зберегти сили і це їм вдалося.

Команда Миколи Павлова зуміла протистояти на рівних з киянами лише в першому таймі. Більш того, "Ворскла" була небезпечніше  в атаці і тричі влучала в площину воріт, а динамівці лише одного разу. Двічі після ударів Осипенка столичну команду рятував Шовковський.

У "Динамо" ж гра не клеїлася. Можливо тому й була причина - відсутність шести гравців, які виходили в стартовому складі у грі з "Манчестер Сіті".

Наприкінці першого тайму "Динамо", схоже, на тривалий час втратило Мілевського, який невдало приземлився на руку і не зміг продовжувати гру.

Заміни ж Юрія Сьоміна спрацювали на усі 100%. Спочатку Кравець, який "мазав" по воротах, пробив у кут воріт і вивів свою команду вперед. Вже через дві хвилини Ярмоленко красиво пробив у дев`яту воріт Долганського і зробив рахунок 2:0.

"Ворскла" зрозуміла свою долю у цій грі вже після другого голу, але грала до останнього. Бажання у команди з Полтави вистачало, а ось моментів вже не було.

Коментарі ()