Головне

Подарунок "Шахтарю" до 8 березня

03.03.2011 22:12 984 0
Подарунок "Шахтарю" до 8 березня

До матчу-відповідь Ліги чемпіонів з "Ромою", який пройде 8 березня, донецький "Шахтар" буде готуватися в гарному настрої. У стартовому поєдинку чемпіонату України з ПФК "Севастополь" команда Мірча Луческу виграла з мінімальним рахунком 1:0. Гол був забити на 5 доданій хвилині до основного часу.

Саме із кількістю доданого часу і буде багато розмов. Але оцінки арбітру Сергію Лисенчуку з Києва нехай дає П'єрлуїджі Колліна. Єдині, хто вже поставив оцінку судді, стали вболівальники кримського клубу, які занесли його до списку сексменшин.

Сам же гол Адріано був забитий чисто. Положення поза грою не було.

Чи заслужена перемога "Шахтаря", то вже інше питання і з ним варто звертатися до аналітиків "Футбольного вік-енду". "Севастополь" також має право заявити, що команда заслуговувала на нічию. Господарі дієво протистояли "Шахтарю" і навіть могли забити гол, і не один.

Очевидно, що "Шахтар" сподівався зіграти з "Севастополем" у півсили, не вийшло. Якщо донецька команда сили на "Рому" і зберегла, то нерви точно ні.

Останні хвилин 20-ть видалися особливо нервовими для обох команд. "Севастополь", в складі якого грають кілька екс-гравців "Шахтаря", зумів налашуватися на гру. І Дуляй і Левандовськи викладалися на всі 100. Дещо дивно виглядав Агахова. Нігерієць запросто обходив кількох захисників, а потім несподівано втрачав м`яч, зупиняючи атаку. У другому таймі Агахова був майже непомітний. Хоча ще один момент за його участі також буде обговорюватися. У середині другого тайму Ракицький завалив Агахову в штрафному майданчику "Шахтаря", але суддя вирішив, що порушення правил не було, хоча поштовх був. І якщо це гра плече в плече, то це більш схоже на регбі. Але знову усі питання на гору.

Ближче до завершення гри складалося враження, що вже і "Шахтар" влаштує нічия та втрата двох очок. Було помітно, що гравці "Шахтаря" більше думають про гру 8 березня, ніж про останні хвилини матчу. Якщо ж "Севастополя" вистачило на 90 хвилин гри, то п`ять додаткових вони вже не осилили. Про що після гри заявив і наставник кримської команди Ангел Червенков.

Тепер вже відрив "Шахтаря" від "Динамо" складає 15 очок і київська команда має шанс його зменшити вже в найближчу суботу під час візиту до Донецька.

Коментарі ()