Головне

На перегляді в "Оболоні" японський футболіст

25.02.2011 10:23 553 0

24 лютого в розташування київської "Оболоні", яка почала збір у Криму, прибув 26-річний японський атакуючий півзахисник Го Нагаока.

Гравець розповів, що отримав запрошення до київського клубу від агента ФІФА.

"Я отримав запрошення в "Оболонь" від агента ФІФА Андрія Білейчука. Вперше дізнався про інтерес до мене у вашій країні після його зустрічі з представниками посольства Японії в Україні. Ау  переддень Нового Року посольство разом з японською громадою проводило в Києві спортивно-культурний фестиваль, і мені запропонували провести майстер-клас для японських школярів і студентів, що навчаються в Україні", - сказав гравець.

"Ну а після того, як на туристичній виставці в Токіо український стенд, присвячений Євро-2012, представив віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков, у мене відпали сумніви і я сказав: з радістю готовий переїхати в Україну. Після коротких переговорів з керівництвом "Оболоні", я приїхав на збори довести свою спроможність", - продовжив гравець.

Також гравець розповів про клуби, у яких виступав раніше.

"На одному з юнацьких турнірів, де я виступав за "Гамба" з Осаки, на мене звернули увагу скаути бразильської "Лондріни" і я вирішив вирушити до Бразилії. Згодом перейшов "на підвищення" у клуб "Аваї", який зараз виступає у вищій лізі чемпіонату Бразилії. Звідти був проданий до італійського "Карпенедоло". Потім грав у Франції, Канаді та Польщі, а останній сезон провів у "вишці" Латвії", - зазначив футболіст.

Коментарі ()