Головне

Суркіс: "Людська дурість не знає меж, як і технічний прогрес"

06.12.2010 15:08 477 0
Суркіс: "Людська дурість не знає меж, як і технічний прогрес"

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс називає антирекламою Євро-2012 і України розгорнуту кампанію за його відставку з посади президента ФФУ.

Про це він заявив у коментарі журналістам, повідомляє УНІАН.

"Людська дурість не знає меж, так само, як технічний прогрес. І тому все питання полягає в тому, хто стоїть за сценою і смикає за ниточки. Хто той клоун, який на сьогоднішній день намагається розхитати і без того складні часи в управлінні українським футболом не з точки зору самого футболу, а з точки зору того, як хто бачить сьогодні динаміку розвитку цього виду спорту", - сказав президент ФФУ.

Відповідаючи на запитання, хто стоїть за цією кампанією і чи може вона досягти своїх цілей, Суркіс сказав:  "Антиреклама чи згадки Суркіса - це реклама Суркіса. Значить, я ще сьогодні живий, здоровий і когось  цікавлю".

"Хтось на сьогоднішній день ратує за динамічність підготовки до Євро-2012, підготовки інфраструктури, будівництво нових об'єктів, модернізацію існуючої з точки зору зобов'язань перед УЄФА, а також за проведення на необхідному рівні промоції як турніру УЄФА, так і нашої країни і приймаючих міст. От саме в цьому випадку ми маємо справу з антирекламою як країни, так і приймаючих міст, а не особисто Суркіса", - додав він.

Як повідомлялося раніше, відразу в декількох містах України з'явилася зовнішня реклама з гаслами за відставку Суркіса, а в київському метрополітені транслюються відеоролики подібного змісту.

Коментарі ()