Головне

Жадсон відвідав ДонНТУ

16.11.2010 19:19 414 0

У вівторок, 16 листопада, в гостях у студентів Донецького національного технічного університету побував півзахисник донецького "Шахтаря" Жадсон.

Жадсон привіз з собою останні трофеї, завойовані донецькою командою - Кубок і Суперкубок України, а також чашу, за яку зараз борються на міні-футбольних полях команди студентської ліги ФК "Шахтар", повідомляє офіційний сайт клубу.

"Я недавно  продовжив свій контакт, і якщо не надійдуть пропозиції, які будуть прийняті і мною, і клубом, я залишуся на Україну ще на 4 роки. Тільки Бог знає, що буде далі. Впринципі, я думав і про те, щоб після завершення контракту з "Шахтарем" пограти ще на батьківщині, а потім, можливо, повернутися до Донецька", - сказав він.

На питання, чи відчуває він конкуренцію зі сторнои молодих партнерів по команді, футболіст відповів: "Конкуренція у футболі - дуже гарна справа. Вона дуже корисна для команди, і крім того дозволяє знайти кращого.

Кожен гравець під час тренування повинен показувати свої кращі якості і все, на що здатний, щоб найкращим чином бути готовим до гри. На поле виходить той, хто краще готовий, так як найважливіше - це результат", - підсумував бразилець.

Коментарі ()