Головне

Суркіс відхрестився від запрошення в "Динамо" Сьоміна

07.11.2010 09:26 523 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не підтвердив інформацію, що взимку команду знову очолить працюючий нині в московському "Локомотиві" Юрій Сьомін.

"Ця інформація не має під собою ніяких підстав. Я із Сьоміним на тему того, щоб він очолив київське "Динамо", не говорив. Навіть не розмовляв по телефону", - цитує Суркіса РБК-Україна.

Він відзначив, що до кінця сезону з командою буде працювати Олег Лужний.

"Лужний виконує свої обов'язки з урахуванням наших з ним домовленостей, що він працює до кінця сезону. Він виправляє ті помилки, які були, виводить команду на новий якісний рівень. Поки в нього все прекрасно виходить. А от ці всі статті роблять, напевно, для того, щоб у нього стало гірше виходити. Подібну інформацію може поширювати тільки жовта преса. Але Лужного не зламати, він боєць не тільки на футбольному полі, але й за його межами".

Президент "Динамо" повідомив, що вже особисто передзвонив тренеру, щоб спростувати ці чутки.

Крім того, Суркіс прокоментував інформацію про те, що "Динамо" можуть залишити ветерани команди Тіберіу Гіоане й Андрій Несмачний.

"Це неправдива інформація. Ми із гравцями просто так не розстаємося. Ми переговоримо й з Несмачним, і з Гіоане. У румуна контракт до літа 2011 року. А Андрій стільки зробив для команди, що ми поговоримо, в якій якості він готовий продовжити кар'єру в київському "Динамо": тренером, футболістом, або бачить себе в іншому статусі, а, можливо, і в іншій команді".

Коментарі ()