Головне

Емері: Очевидно, саме ми й "Рейнджерс" поборемося за друге місце в групі

21.10.2010 09:23 186 0

Головний тренер "Валенсії" Унай Емері визнав заканомірним результат двобою групового етапу Ліги чемпіонів проти "Рейнджерс" (1:1).

"Нічия - закономірний підсумок, але вона змушує нас за будь-яку ціну вигравати матч-відповідь. Ми приїхали за перемогою, а їдемо з нічиєю.

Прямо зараз ми не думаємо про те, хто є фаворитом у боротьбі за вихід із групи. Дивимося на матч-відповідь із оптимізмом тому, що тепер ми краще знайомі з "Рейнджерс". У другому таймі ми контролювали гру, а до перерви суперник завдяки своїй тактиці створив нам масу проблем.

У першому таймі траплялися епізоди, в яких ми не могли прочитати гру, а суперник користувався своїми сильними сторонами. Чесно кажучи, сьогодні моментами ми грали нижче свого рівня. Нам слід виправити деякі компоненти гри перед грою у відповідь. Тоді в нас буде можливість добитися тріумфу на очах у своїх вболівальників. Очевидно, саме ми й "Рейнджерс" поборемося за друге місце в групі, і матч-відповідь може стати визначальним", - цитує Емері офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()