Головне

Алегрі: Це був не найкращий вечір для нас

20.10.2010 09:08 414 0

Головний тренер "Мілана" Массіміліано Аллегрі прокоментував результат матчу 3-го тура групового етапу Ліги чемпіонів проти "Реала" (0:2).

"Наш підхід до цього матчу виявився неправильним: на початку зустрічі ми занадто шанобливо віднеслися до "Реала". Ми могли б діяти більш небезпечно, показувати більш відкритий футбол, але в нас не вийшло. Звичайно, у мадридців чудова команда, але це не означає, що потрібно схилитися перед ними, пропустивши швидкі голи.

В епізоді з першим пропущеним м'ячем ми зробили дві помилки: по-перше, не зуміли винести зі штрафної м'яч, після чого одержали небезпечний штрафний. Потім, коли Роналду виконував свій удар, наша стінка розійшлася.

Це був не найкращий вечір для нас. При всій моїй повазі до "Реала", який є однією із найкращих команд у світі, ми самі полегшили життя суперникові, зігравши недостатньо агресивно. Ми почали грати тільки тоді, коли рахунок був уже 0:2. За останній час це повторюється вже не в перший раз, тому ми повинні змінити свій підхід якомога швидше ", - цитує Аллегрі офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()