Головне

Турнір пам'яті Кучеревського. "Дніпро" розносить "Кривбас" у півфіналі

09.10.2010 19:10 432 0

У другому півфіналі турніру пам'яті видатного тренера Євгена Кучеревського, який щороку проводиться у Дніпропетровську під час пауз, пов'язаних з матчами збірних, "Дніпро" приймав криворізький "Кривбас", повідомляє кореспондент "Чемпіона".

Першу половину зустрічі суперники провели приблизно на одному рівні, створюючи небезпеку біля обох воріт. Але забити вдалося лише господарям зусиллями Олександра Гладкого, який головою з кількох метрів замкнув навіс Канкави з флангу.

Після години гри "Дніпро" подвоїв свою перевагу - Льопа обіграв на лівому фланзі двох захисників криворіжців і віддав класну гольову передачу на Калініченка. Після цього голу "Кривбас" практично припинив чинити будь-який спротив атакам "дніпрян", що вилилося у ще три взяття воріт гостей. Після подачі кутового дубль оформив Гладкий, а пізніше дві поспіль дитячих помилки захисників призвели до виходів один на один з голкіпером Назаренка та юного Разуваєва. Досвідчений Сергій холоднокровно пробив Федоренка з першого разу, а 17-річному Олексієві знадобилося ще і добивання.

Таким чином,  у першому матчі під керівництвом Хуанде Рамоса експериментальний склад "Дніпра" впевнено розібрався з таким же напіврезервним складом "Кривбасу", і тепер у вівторок на стадіоні "Метеор" "дніпряни" спробують відстояти свій титул у матчі із запорізьким "Металургом".

Дніпро - Кривбас 5:0 (1:0)

Голи: 1:0 Гладкий (34), 2:0 Калініченко (63), 3:0 Гладкий (66), 4:0 Назаренко (79), 5:0 Разуваєв (83).

Дніпро: Шеліхов, Алсідес, Чеберячко (Разуваєв, 80), Кравченко Антон (Насонов, 71), Феррейра (Неплях, 61), Кравченко Сергій, Канава (Льопа, 46), Калініченко (Карноза, 71), Назаренко, Гоменюк (Логінов, 80), Гладкий

Кривбас: Шанько (Федоренко, 46), Костишин, Жданов, Сердюк (Рябов, 65), Гоцирідзе, Валєєв, Рожок, Мотуз, Куценко, Дяків, Шумілін

Коментарі ()